Serowy SOS Kalafiorowy
Serowy SOS kalafiorowy może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 9 i kosztuje 22 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 18 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz trochę soli, drożdże odżywcze, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Serowe Risotto kalafiorowe niskowęglowodanowe w kremowym sosie Pesto, Pieczone brokuły kalafior faszerowane ziemniaki z serowym sosem maślanym, oraz Serowe kotlety z kalafiora marchewkowego z sosem Sriracha Ranch Dipping dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj kalafior, woda, cebula w proszku, czosnek, papryka, musztarda, i kurkuma. Przykryj szczelnie i zmniejsz ciepło do bardzo niskiego poziomu. Gotować na wolnym ogniu, aż kalafior jest tak delikatny, że łatwo rozpada się po poked widelcem, o 15-20 protokół. Ostrożnie przenieść zawartość rondla do blendera.
Dodać wszystkie pozostałe składniki. Przykryj i zmiksuj, zaczynając od niskich i zwiększając prędkość, aż znajdziesz się na najwyższym poziomie. (Bądź ostrożny-gorące potrawy mogą " wybuchnąć.") Mieszamy do uzyskania całkowicie gładkiego sosu.
Wlać sos z powrotem do rondla, dodać sól do smaku, jeśli chcesz, i podgrzewać, aż zacznie bąbelkować, mieszając od czasu do czasu. Pozostawić do gotowania i zagęścić przez co najmniej kolejne 2 protokół.