Serowy Indyk z makaronem
Serowy Indyk z makaronem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 526 kalorii, 32G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.6 za porcję. Mieszanka makaronu rigatoni, pierś z indyka, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Spróbuj Serowy Makaron Zapiekany Z Indyka, Niskotłuszczowe Serowe Muszle Makaronu Jumbo Z Mielonym Indykiem, oraz Makaron ze szpinakiem, pieczarkami i boczkiem z indyka (makaron z cukinią) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
W dużym rondlu lub głębokiej patelni, roztopić masło na małym lub średnim ogniu; wymieszać w mące. Powoli dodajemy wywar z indyka, sos do makaronu i wodę.
Dobrze wymieszać. Wymieszać z zupą cebulową i czosnkiem; doprawić solą i pieprzem.
Posypać Monterey Jack, ser Cheddar i indyka. Mieszaj, aż ser się roztopi i mięso zostanie podgrzane. Łyżka sosu nad makaronem i podawać.