Chrupiąca Mąka Z Ciecierzycy Ryba Ze Świeżymi Owocami Salsa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać chrupiące ryby z mąki ciecierzycy ze świeżych owoców Salsan spróbować. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 3 i kosztuje 2,19 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 16G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka pieprzu, kiwi, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 minuty. Z łyżeczką wynik 80% to danie jest super. Spróbuj Chrupiąca Sałatka Z Brokułów, Ciecierzycy I Świeżej Ricotty, Chrupiąca pieczona ryba z tropikalną salsą, oraz Chrupiąca ryba ze zwęgloną kukurydzą i salsą Sun Gold dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, połączyć składniki 9-14 i włożyć do lodówki, aby chill.In płytkie danie, połączyć mąkę z ciecierzycy, sól, kminek, papryka, czosnek w proszku i pieprz. Lekko pogłębiać filety w mące z ciecierzycy naciskając lekko, aby mąka z ciecierzycy przyklejała się do obu stron ryby.
Umieść patelnię saute, z oliwą z oliwek, na średnim ogniu, aż olej połyska.
Umieścić filety w gorącym oleju i saute przez 3-4 minut na stronie (aż mąka z ciecierzycy jest chrupiące i złocisty brązowy).
Filety ze skórki podawać z salsą owocową łyżeczką na wierzchu lub na boku.Witaj w moim męskim brzuchu! Zostaw mi komentarz i daj mi znać, co myślisz o stronie lub czy jest przepis, który chciałbyś zobaczyć tutaj. Miłego dnia.Tak? Pokochasz te:Dont be zastraszany Sole Meunire
Bogate i pyszne ciasto czekoladowe bezglutenowe
Domowe Tortille Z Mąki Smakowej
Grillowany Cały Czerwony Snapper Przepis
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.