Serowy Chleb Ziołowy

Serowy Chleb Ziołowy
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 148 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15 i kosztuje 35 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Idź do sklepu i odbierz bagietkę z chlebem, masło, env. sezon dressing mix, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Serowe Herbatniki Ziołowe, Cheesy Herb Pinwheels, oraz Serowy Czosnek Ziele Crescents dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brojler na ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Wymieszać masło, wymieszać sos i ser aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koperta Parmezan Mieszanka Sosu Sałatkowego WłoskiegoKoperta Parmezan Mieszanka Sosu Sałatkowego Włoskiego
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
3
Rozprowadzić na pokrojonych powierzchniach chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
4
Umieścić na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Broil 3 do 5 min. lub do momentu, gdy mieszanka serowa będzie bąbelkowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
6
Pokroić w 24 plastry.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn