Serowy Chleb Francuski

Serowy Chleb Francuski
Tandetny chleb francuski wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 138 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz płatki pietruszki, chleb, ser monterey jack i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Colts Serowy Czosnek Francuski Chleb, Cheesy Buffalo Chicken Faszerowane Francuski Chleb, oraz Łatwe serowe Fondue z ziemniakami Fingerling, francuskim chlebem i wybranymi warzywami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Połącz pierwsze 3 składniki.
3
Rozłóż po ściętych bokach chleba; umieść na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Piec w temperaturze 350 przez 10 do 15 minut lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Pokroić na równe porcje i podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn