Serowe Szparagowe Roladki Sezamowe
Ten przepis służy 12. Jeśli 52 grosze za porcję spada w budżecie, serowe szparagi Sezam rolki może być wielki bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz szparagi, nasiona sezamu, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szparagowe Roladki Sezamowe, Zupa Szparagowa Z Chrupiącymi Roladkami Szparagowymi, oraz Roladki Sezamowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyciąć szparagi do 6 cali.; odstawić. Spłaszczyć chleb wałkiem do ciasta. W małej misce ubić serek śmietankowy i ser pleśniowy, aż do wymieszania.
Rozłóż na chlebie; wierzch szparagową włócznią i zwinąć szczelnie.
Roll w maśle; miejsce szew stronie w dół na wysmarowanej blachy do pieczenia.
Piec w temperaturze 375° przez 14-16 minut lub aż dno lekko rumiane.