Serowe ryby i ziemniaki

Serowe ryby i ziemniaki
Serowe ryby i ziemniaki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 17g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.22 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia ziemniaków, woda, łagodny ser cheddar, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Serowe Grille rybne, Serowe Krakersy Rybne, oraz Serowy Pomidorowy Piec Rybny.

Instrukcje

1
Umieścić ziemniaki w rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 15 minut lub do miękkości; drenaż, zastrzegając płyn do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Posypać serem odsączone ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
3
Niech ser topi się, a ziemniaki lekko ostygną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
4
Podczas gotowania ziemniaków, umieść rybę w naczyniu bezpiecznym dla mikrofalówki; dodaj 3 łyżki wody do naczynia. Pokrywa z wytrzymałą folią plastikową; odpowietrznik. Kuchenka mikrofalowa w wysokiej 3 do 4 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
5
Niech ryby lekko ostygną; Płatek widelcem, a w razie potrzeby usunąć i wyrzucić kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Umieść ryby, ziemniaki i 3 łyżki zarezerwowanego płynu do gotowania w robocie kuchennym. Proces aż do uzyskania pożądanej konsystencji, dodając dodatkowy płyn do gotowania, w razie potrzeby 1 łyżkę na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Nota żywieniowa: ryby i rtęć ryby są doskonałym źródłem chudego białka, kwasów tłuszczowych omega-3 i witaminy B nawet jeśli ryby zawierają wiele składników odżywczych, niektóre są bogate w rtęć i należy ich unikać. Według food and Drug Administration, ryby są bezpieczną opcją dla dzieci, jeśli postępujesz zgodnie z tymi wytycznymi: unikaj rekina, miecznika, makreli królewskiej i tilefish. Wybierz ryby najniższe w rtęci, takie jak Sum, dorsz, flądra, plamiak, okoń, mintaj, łosoś, przegrzebki, krewetki, sola, tilapia, pstrąg, tuńczyk w puszkach i sieja. Ogranicz porcje do dwóch do trzech razy w tygodniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuńczyk JasnyTuńczyk Jasny
MiecznikMiecznik
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
FlądraFlądra
MakrelaMakrela
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
PlamiakPlamiak
TilapiaTilapia
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
RekinRekin
SolaSola
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I KrewetkiPołowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia8
Magazyn