Serowa zapiekanka z cukinii to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 323 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka kiełbasy wieprzowej, sól i pieprz, ser topiony żywności, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Serowa Zapiekanka Z Cukinii, Serowa Zapiekanka Z Cukinii, oraz Serowa Zapiekanka Z Cukinii.
Instrukcje
1
Ryż i wodę połączyć w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu przez około 20 minut, lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i odstawić.
3
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Gotować kiełbasę i cebulę na dużej patelni na średnim ogniu, mieszając, aż równomiernie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Spuścić nadmiar tłuszczu. Wymieszać z cukinią i pomidorami i gotować do miękkości. Wymieszać z ryżem, grzybami i serem. Doprawić oregano, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Pomidor
Cukinia
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Ser
Pieprz
Ryż
Sól
6
Rozłóż do naczynia do pieczenia 9x13 cali lub naczynia zapiekanki 2 quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
Patelnia Do Pieczenia
7
Piec, odkryte, przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku, lub do lekko rumiane i bąbelkami.