Serowa zapiekana tarta jajeczna z estragonem, pomidorem i cukinią
Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 279 kalorii. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz półksiężycowe bułki obiadowe, estragon, ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Pieczone serowe jajka z porami i estragonem, Pieczone Parmezan Estragon Cukinia Frytki, oraz Serowa tarta z cukinią z orzeszkami piniowymi i pomidorami winogronowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°. Spray 15x10-calowy patelnia z boku z natryskiem do gotowania. Rozwiń ciasto na patelni. Wyciśnij ciasto na prostokąt o wymiarach 13x9 cali( nie rozdzielaj na Trójkąty); naciśnij perforacje, aby je uszczelnić.
Ułóż plastry pomidora i cukinii w jednej warstwie na wierzchu ciasta. Dodać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem jaj. Rozbij każde jajko na filiżankę lub spodek; wsuń na ser, równomiernie rozstaw jajka.
Piec 12 do 14 minut lub aż białka i żółtka są jędrne, nie cieknące. Aby służyć, tarta pokroić w 3 rzędy po 2 rzędy.