Ciastka Z Parmezanem Prosciutto
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Prosciutto parmezan herbatniki spróbować. Jedna porcja zawiera 413 kalorii, 14g białka, oraz 33g tłuszczu. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Mieszanka prosciutto, pieprz, parmezan, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Szybkie biszkopty ~ parmezan truflowy z Pesto i Prosciutto, podaj prosciutto-prosciutto owinięte gruszką z parmezanem, oraz Prosciutto i herbatniki serowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej do 450 stopni F.
W dużej misce, połączyć pieczenia mix, prosciutto, śmietana i czarny pieprz; mieszać aż tylko połączone.
Zagnieść ciasto 10 razy na lekko posypanej mąką powierzchni i uformować w kulkę.
Rozwałkuj ciasto na 1/2 cala grubości.
Wytnij za pomocą okrągłego frezu 2 1/4 cala, naciskając prosto w dół; nie przekręcaj frezu.
Umieścić herbatniki na nieczystej blasze do pieczenia. Blaty lekko posmarować olejem i posypać startym parmezanem.
Piec przez 10 minut lub do złotego koloru.