Serowa polenta z kiełbasą ragout

Serowa polenta z kiełbasą ragout
Przepis Cheesy polenta z kiełbasą ragout można zrobić w około 35 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.49 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 896 kalorii, 40g białka, oraz 58 g tłuszczu na porcję. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz pomidory, cebulę, kiełbaski wieprzowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 95 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Polenta - Kiełbasa Ragout, Ragout z grzybami i pasternakiem z serową polentą, oraz Polenta Rounds z kiełbasą Ragout.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym naczyniu żaroodpornym na średnim ogniu i gotować cebulę i czosnek przez kilka minut. Wymieszaj kiełbaski, rozbijając je na małe kawałki i gotuj przez kolejne 8-9 minut. Wymieszać posiekane pomidory, bulion, czysty i większość rozmarynu. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować przez kolejne 8-10 minut lub aż mieszanina zgęstnieje. Doprawić do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
2
W międzyczasie uzupełnić polentę zgodnie z instrukcjami opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
3
Zdjąć z ognia i wymieszać z serem, z odrobiną przyprawy. Łyżka polenta na 4 talerze, a następnie top z ragout i posypanie pozostałego rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya SazonGoya Sazon
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn