Serowa polenta z kiełbasą ragout

Serowa polenta z kiełbasą ragout
Przepis Cheesy polenta z kiełbasą ragout można zrobić w około 35 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.49 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 896 kalorii, 40g białka, oraz 58 g tłuszczu na porcję. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz pomidory, cebulę, kiełbaski wieprzowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 95 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Polenta - Kiełbasa Ragout, Ragout z grzybami i pasternakiem z serową polentą, oraz Polenta Rounds z kiełbasą Ragout.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym naczyniu żaroodpornym na średnim ogniu i gotować cebulę i czosnek przez kilka minut. Wymieszaj kiełbaski, rozbijając je na małe kawałki i gotuj przez kolejne 8-9 minut. Wymieszać posiekane pomidory, bulion, czysty i większość rozmarynu. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować przez kolejne 8-10 minut lub aż mieszanina zgęstnieje. Doprawić do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
2
W międzyczasie uzupełnić polentę zgodnie z instrukcjami opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
3
Zdjąć z ognia i wymieszać z serem, z odrobiną przyprawy. Łyżka polenta na 4 talerze, a następnie top z ragout i posypanie pozostałego rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn