Sernik Ze Świeżymi Truskawkami
Świeże Truskawkowe ciasto sernikowe wymaga około 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 346 kalorii, 6G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 307 fanów. Mieszanka jaj, sok z cytryny, unbaked deep dish Pie crust, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest idealny do Dzień Matki. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sernik Ze Świeżymi Truskawkami, Sernik w stylu nowojorskim ze świeżą polewą truskawkową, oraz Świeże Ciasto Z Jeżynami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Piec ciasto crust aż lekko rumiane, o 10 protokół.
Wyjąć skorupę z piekarnika i obrócić temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C).
W misce ubić serek śmietankowy, jajka, 1/2 szklanki cukru i 2 łyżki soku z cytryny, aż do płynnego połączenia.
Wlać nadzienie do skorupy.
Piec do momentu ustawienia nadzienia, około 30 minut.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie.
Ubij razem 1/2 szklanki cukru, skrobię kukurydzianą, wodę, 1 łyżkę soku z cytryny i żelatynę truskawkową w rondlu, aż będzie gładka; umieścić na średnim ogniu i doprowadzić do duszenia. Gotować, stale mieszając, aż żelatyna rozpuści się i glazura zgęstnieje, 5 do 10 minut.
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
Ułożyć pokrojone truskawki na szczycie nadzienia serowego.
Na pokrojone truskawki polać ciepłą glazurą. Przed podaniem dokładnie schłodzić w lodówce.