Świeży Sernik z jagodami wymaga około 4 godziny i 55 minut od początku do końca. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 406 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka wody, cukru, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Spróbuj Sernik Ze Świeżymi Jagodami, Blueberry Cheesecake Ice Cream: 10 prostych kroków do cukru i bezglutenowej doskonałości: Część 3, Blueberry Cheesecake, oraz Świeże Ciasto Z Jeżynami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 218°. powoli i delikatnie rozwiń skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Umieść skorupę w niezgrubionej 9-calowej płytce ciasta; mocno dociśnij do boku i dołu. Złóż nadmiar skorupy pod i naciśnij razem, aby utworzyć grubą krawędź skorupy; flet. Skorupa linii z 10-calowym pergaminem lub kółkiem foliowym. Wypełnij dno skorupy do około 1/2 cala głębokości metalowymi lub ceramicznymi fasolami pie (użyj ryżu lub suchej fasoli, jeśli nie masz fasoli pie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
3
Piec 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Zmniejsz temperaturę do 191°.
5
Usuń pergamin i fasolę ze skórki. Powrót skorupy do piekarnika; piec dodatkowe 4 do 6 minut lub aż dno wygląda sucho i dopiero zaczyna się jasnobrązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Piekarnik
6
Tymczasem w dużej misce, ubić razem twarożek, śmietana, cukier, jajka, i wanilia z mikserem elektrycznym na średniej prędkości tylko do wymieszania; wlać do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Kwaśna śmietana
Wanilia
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Krawędź Skórki przykryć paskami folii, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
8
Piec 25 do 30 minut lub do napełniania jest ustawiony, ale centrum nadal lekko jiggles po przeniesieniu. Schłodzić 1 godzinę w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Tymczasem w rondlu 1 1/2 ćwiartki wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą i cynamon. Wymieszać z wodą i sokiem z cytryny, aż będzie gładka. Wymieszać 1 szklankę borówek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki Amerykańskie
Sok Z Cytryny
Skrobia Kukurydziana
Cynamon
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
10
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować 2 minuty lub aż zgęstnieje i większość jagód popped. Wymieszać pozostałą 1 szklankę borówek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki Amerykańskie
Jagody
11
Mieszankę jagodową rozprowadzić na schłodzonym serniku. Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny przed podaniem. Przechowywać w lodówce.