Sernik Z Pajęczyny
Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 5G białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 83 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz żelatynę, półsłodkie chipsy czekoladowe, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sernik Z Pajęczyny, Sernik Dyniowy Z Pajęczyny, oraz Sernik pajęczy bez pieczenia dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu posypać wodą żelatynę; odstawić na 1 minutę.
Podgrzać żelatynę; mieszać do rozpuszczenia.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić. W misce ubić serek śmietankowy i cukier na gładką masę. Stopniowo ubić w kremie, wanilii i żelatyny mieszaniny do gładkiej.
W kuchence mikrofalowej roztopić kawałki czekolady i masło; wymieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Przenieś do wytrzymałej, zamykanej torby; Wytnij mały otwór w rogu torby. W środku sernika ułóż krąg czekolady. Rura równomiernie rozmieszczone cienkie koncentryczne okręgi około 1/2 cala. osobno nad nadzieniem. Zaczynając od środkowego okręgu, delikatnie pociągnij wykałaczkę przez okręgi w kierunku zewnętrznej krawędzi. Wytrzyj wykałaczkę do czysta. Powtórz, aby zakończyć wzór strony. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny przed cięciem.