Sernik Z Malinowo-Białą Czekoladą
Jeśli masz około 2 godziny i 25 minut do spędzenia w kuchni Sernik z malinami i białą czekoladą może być wyjątkowy lacto ovo vegetarian przepis do wypróbowania. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 1,55 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 540 kalorii, 9g białka, oraz 44g tłuszczu. Dobrze sprawdza się jako dość tani deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieczenia czekolady, mąki, malin i ekstraktu wanillanowego. Z łyżką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Sernik Malinowy Z Białej Czekolady, Sernik malinowy z białej czekolady, oraz Sernik Malinowy Z Białej Czekolady.
Instrukcje
W małym rondelku wymieszaj maliny i skrobię kukurydzianą, aż się połączą. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać 1-2 minuty lub do zgęstnienia. Wciśnij sitko o drobnych oczkach do miski; wyrzuć nasiona. Ochłodzić całkowicie.
Rozgrzej piekarnik do 350°.
Umieść nasmarowany 9x3-in. głęboka tortownica na podwójnej grubości wytrzymałej folii (około 18 cali. kwadrat). Owiń folię bezpiecznie wokół patelni.
Na skórkę w małej misce wymieszaj mąkę i cukier.
Pokrój masło na kruche. Naciśnij na dno przygotowanej patelni.
Umieść patelnię na blasze do pieczenia.
Piec 20-25 minut lub na złoty kolor. Ostudzić na ruszcie. Zmniejsz ustawienie piekarnika do 325°.
Do nadzienia w dużej misce ubij serek śmietankowy i cukier na gładką masę. Ubij śmietanę i wanilię.
Dodaj jajka; ubijaj na niskich obrotach, aż się zmiksuje. Dodaj schłodzoną czekoladę.
Wlej połowę mieszanki na skórkę.
Posmaruj połową puree malinowego. Na wierzch z pozostałym ciastem. Upuść Pozostałe puree łyżkami stołowymi na wierzch.
Przetnij ciasto nożem, aby wirować.
Umieść tortownicę w większej formie do pieczenia; dodaj 1 cal. gorącej wody do większej patelni.
Piec 1-3 / 4 do 2 godzin lub do momentu, gdy krawędź sernika się zestali i zarumieni. (Środek sernika będzie się poruszał po przeniesieniu.)
Wyjmij tortownicę z łaźni wodnej. Chłodny sernik na ruszcie przez 10 minut. Poluzuj sernik z patelni nożem; usuń folię. Ostudzić o 1 godzinę dłużej. Wstaw do lodówki na noc.
Polecane wino: Port Ruby
Ruby Port to moje najlepsze typy na sernik czekoladowy. Ruby port ma wystarczająco dużo słodyczy i odwagi, aby utrzymać czekoladowy sernik. NV Hunt Country Vineyards Ruby Port Estate butelkowane z 4 Poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Hunt Country Vineyards Ruby Port Estate Bottled
Osobisty faworyt naszego dyrektora produkcji wina Jonathana Hunta. Postaw stopy po pracy lub po obiedzie, popijaj nasz Ruby Port i zrelaksuj się. To wino ma bogate nuty jagodowe i długie, gładkie wykończenie. Nasz gładki i obfity Ruby Port zaczyna się od mieszanki Win Corot Noir i Chambourcin. Następnie wzmacniamy mieszankę 100% brandy winogronowej (alkohole destylowane) i słodzimy, aby doprowadzić wszystkie smaki do idealnej równowagi. Podawać w chłodnej temperaturze pokojowej.