Na $5.9 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 970 kalorii, 17g białka, oraz 50 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 godzin i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz okruchy gingersnap, masło, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sernik Z Koziego Sera, Sernik Kozi z konfiturą figową, oraz Sernik Kozi jagodowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Wymieszać wszystkie składniki razem w dużej misce. Posmaruj 9-calową sprężynową patelnię. Naciśnij mieszaninę okruchów na dnie i mniej więcej w połowie boków patelni.
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Śmietanę i kozie sery ubić w misce elektrycznego miksera stojącego z uchwytem łopatkowym, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać creme fraiche i ubić, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
3
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając po każdym dodaniu jajka, aż do całkowitego połączenia. Beat w cukrze i wanilii, aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Wlać nadzienie do przygotowanej Skórki. Umieścić na blasze do pieczenia w nagrzanym piekarniku i piec przez 55 do 60 minut. Obróć blachę do pieczenia w połowie procesu gotowania. Jeśli sernik zacznie się kolorować, przykryj patelnię springform folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wyjmij sernik z piekarnika i pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed podaniem, ponieważ nadal się ostygnie. Najlepiej przechowywać w lodówce na noc przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Ciasto pokroić w kliny i podawać z kompot ananasowy waniliowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Kompot
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
7
Powiedz sernik!
8
Połącz brązowy cukier, wodę, rum i ziarna wanilii w rondlu na średnim ogniu. Wycisnąć sok z cytryny na patelnię i wymieszać, aby połączyć. Doprowadzić do duszenia, dodać ananasa i mieszać, aż dobrze wymieszane. Gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się do syropowatej konsystencji i ananas będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Ramię
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Miód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, Obrane
9
Niech ostygnie i służyć jako dodatek do pysznych deserów, takich jak sernik z kozim serem!