Sernik Z Dyni Gingersnap
Ten przepis służy 12. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 7G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonej gałki muszkatołowej, okruchów ciasteczek gingersnap, mielonego cynamonu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Sernik Z Dyni Gingersnap, Sernik Z Dyni Gingersnap, oraz Sernik Z Dyni Gingersnap dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać okruchy na dnie 9-in. springform patelnia pokryta sprayem do gotowania; odstawić. W dużej misce ubić sery śmietankowe na gładką masę.
Dodaj substytut cukru i cukier; ubijaj, aż będzie gładka.
Dodaj śmietanę, dynię, skrobię kukurydzianą, cynamon, wanilię, sól i gałkę muszkatołową; ubijaj do wymieszania.
Dodać jajka i białka; ubić na małej prędkości tylko do połączenia.
Wlać do przygotowanej patelni.
Umieścić na podwójnej grubości folii heavy-duty (około 18 cali. kwadrat). Bezpiecznie owinąć folię wokół patelni.
Umieścić na większej patelni do pieczenia.
Dodaj 1 w. gorącej wody na większą patelnię.
Piec w temperaturze 325° przez 50-60 minut lub aż środek jest prawie ustawiony.
Wyjąć patelnię z łaźni wodnej. Schłodzić na stojaku z drutu przez 10 minut. Ostrożnie Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować; ostudzić o 1 godzinę dłużej.
Zdjąć folię z patelni. Przechowywać w lodówce przez noc.
Usuń boki patelni. Dollop każdy plaster z 1 łyżką ubitą polewą. Przechowywać w lodówce resztki.