Sernik Z Dyni

Sernik Z Dyni
Sernik z dyni wymaga ok. 8 godzin i 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 501 kalorii, 8G białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś zmielone goździki, żółtka jaj, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest przyniesiony przez Chow. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Z Dyni, Sernik Z Dyni, oraz Sernik Z Dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163° i ułóż stojak na środku. Spód i boki 9-calowej patelni springform posmarować masłem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieść gingersnaps w misce robota kuchennego wyposażonego w mocowanie ostrza i przetworzyć do bardzo dobrze, około 20 sekund (powinieneś mieć około 2 filiżanki). Zatrzymaj silnik, dodaj roztopione masło i pulsuj, aż się połączą.Alternatywnie, umieść gingersnaps w zamykanej plastikowej torbie, naciśnij powietrze i uszczelnij. Za pomocą wałka do ciasta rozbić ciasteczka na drobne, jednolite okruchy, a następnie przenieść do średniej miski, dodać roztopione masło i wymieszać, aż równomiernie połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka GingersnapCiasteczka Gingersnap
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wlać mieszaninę okruchów do przygotowanej patelni i, używając DNA miarki, wcisnąć ją równomiernie w dno i trzy czwarte drogi po bokach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Upiec skórkę, aż będzie pachnąca i lekko przyciemniona, około 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Umieść patelnię na stojaku z drutu i pozostaw do ostygnięcia przez co najmniej 20 minut.W międzyczasie rozłóż puree z dyni na cienką, równą warstwę na dużym talerzu. Przykryj poczwórną warstwą ręczników papierowych i naciśnij, aż ręczniki zostaną nasycone wilgocią (nie martw się—nie przykleją się do przecieru). Odkleić papierowe ręczniki i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Przenieść dynię do małej miseczki, dodać cynamon, sól, gałka muszkatołowa, i goździki, i mieszać do połączenia; odstawić.Gdy skorupa jest gotowa, wymieszać cukier i mąkę w średniej misce i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Umieść serek w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek i ubijaj na średniej prędkości, aż będzie gładki, około 1 minuty. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej, wlej mieszankę cukier-mąka i ubijaj do włączenia. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki i dno miski i wiosła.Z mikserem na niskim poziomie, dodać wanilię, a następnie powoli wlać śmietanę; wymieszać, aż tylko połączone. Trzymając mikser na niskim poziomie, dodaj żółtka po kolei, a następnie całe jajka po kolei, pozwalając każdemu całkowicie włączyć przed dodaniem następnego. Od czasu do czasu zatrzymaj mikser, aby zeskrobać boki i dno miski oraz wiosło w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Wlać 3 szklanki ciasta do średniej miski lub miarki i rezerwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Dodaj mieszankę przyprawione dyni do pozostałego ciasta w mikserze i pokonać na niskiej prędkości tylko aż równomiernie włączone.Używając dużej łyżki, wlej połowę zarezerwowanego zwykłego ciasta do schłodzonej skorupy w kilku miejscach. Dollop połowę ciasta dyni nad i między zwykłego ciasta. Dollop pozostałą gładką ciasto na ciasto dyni. Zakończ pozostałą cieście dyni, dolloping go nad zwykłym cieście. Przeciągnij nóż przez ciasto w ósemkach, aby stworzyć marmurkowy wzór, uważając, aby nie zakłócić Skórki. Delikatnie usypać dno patelni na płaskiej powierzchni kilka razy, aby wyrównać wierzch sernika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Piec, aż krawędzie ciasta są lekko rumiane, a środek jest ledwo ustawiony, około 55 do 65 minut (środek ciasta nadal będzie wyglądać jiggly). Wyłącz piekarnik i niech ciasto ostygnie w piekarniku na 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Wyjmij sernik z piekarnika i umieść go na regale chłodzącym. Cienki, ostry nóż wokół wewnętrznej krawędzi patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Na serniku ułożyć blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
13
Pozostaw do ostygnięcia, ostrożnie usuwając blachę do pieczenia raz lub dwa razy, aby wytrzeć kondensację, która utworzyła się na spodzie, aż patelnia springform będzie letnia w dotyku, o 1 1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
14
Wyjąć blachę do pieczenia i przechowywać w lodówce ciasto do wystygnięcia, co najmniej 4 godziny lub do 3 dni. Aby służyć, odblokować i usunąć zewnętrzny pierścień patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn