Sernik z awokado i limonką
Sernik z awokado i limonką to deser dla 10 osób. Za 1,95 dolara za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 9 g białka , 53 g tłuszczu i łącznie 923 kalorie . Ten przepis lubi 205 smakoszy i kucharzy. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką sok z limonki, serek śmietankowy, spód z herbatników graham i kilka innych składników, możesz go zrobić. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 3 godzin . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 0% , to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Avocado Sweet Lassi - How to make Avocado Lassi - Indian Avocado , Frozen Key Lime Cheesecake Bars i Ginger and Lime Cheesecake .
Instrukcje
Podgrzewaj śmietanę w małym rondelku, aż na brzegach zaczną się pojawiać drobne bąbelki.
Zdjąć z ognia i mieszać cukier ze śmietanką, aż się rozpuści.
Przełożyć do średniej wielkości miski i pozostawić do ostygnięcia.
Wymieszaj awokado i serek śmietankowy w blenderze do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodaj sok z limonki i miksuj do uzyskania gładkiej konsystencji, a następnie wymieszaj z ostudzoną mieszanką śmietankową.
Napełnij maszynkę do lodów mieszanką i zamroź zgodnie z instrukcją producenta.
Nałóż łyżką na przygotowane ciasto. Wygładź powierzchnię szpatułką. Zamroź przynajmniej 2 godziny w zamrażarce przed podaniem.