Sernik Z Ajerkoniakiem
Ten przepis służy 40 i kosztuje 44 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 2G białka, oraz 13g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rum, wafle waniliowe, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Eggnog Love {: Sernik Z Ajerkoniakiem}, Sernik Z Ajerkoniakiem, oraz Sernik Z Ajerkoniakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Wymieszaj okruchy opłatka, masło i gałkę muszkatołową; naciśnij na dole I 1-1/2 cali w górę strony 9-calowej patelni springform.
Ubić serek śmietankowy, cukier, mąkę, rum i wanilię mikserem do wymieszania.
Dodać śmietanę do ubijania; dobrze wymieszać.
Dodać całe jajka i żółtka, po jednym na raz, mieszając na małej prędkości po każdym tylko do wymieszania; wlać do skorupy.
Piec 1 godz. 10 min. do 1 godz. 15 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem obręczy. Sernik przechowywać w lodówce 4 godziny.