Sernik Wiśniowy Bez Pieczenia
Jedna porcja zawiera 357 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, bitą polewę, nadzienie z ciasta wiśniowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy obejmują Sernik Wiśniowy Bez Pieczenia, Sernik Wiśniowy Bez Pieczenia, oraz No Bake Cherry Cheesecake.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać ciasto sernikowe, masło i cukier. Naciśnij na dole i do góry po bokach nieobrobionego 9-in. talerz ciasta. Przechowywać w lodówce.
W innej dużej misce ubić masę nadziewaną sernikiem i mleko na średniej prędkości przez 3 minuty. W małej miseczce ubić serek śmietankowy i cukier cukierniczy na gładką masę.
Dodać do mieszanki sernika i dobrze ubić. Złóż bitą polewę.
Połowę masy sernika przełożyć na schłodzoną skórkę, pozostałą połowę przełożyć na zakupioną skórkę. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę. Wierzch każdego z nadzieniem ciasta.