Dilly Beans
Dilly Beans to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawka. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 11g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka ziarnka gorczycy, czosnku, destylowanego octu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wiele osób robiło ten przepis, a 276 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 99%, co jest niesamowite. Spróbuj Dilly Beans, Dilly Beans, oraz Spicy Dilly Beans dla podobnych receptur.
Instrukcje
Sterylizuj 8 (1 kufel) słoików we wrzącej wodzie przez co najmniej 5 minut.
Połącz wodę, marynowanie soli i octu w dużym garnku i doprowadzić do wrzenia. Kiedy zacznie się gotować, zmniejsz ogień do niskiego poziomu i utrzymuj na wolnym ogniu podczas pakowania słoików.
W każdym słoiku umieścić: 1 główkę koperku, 1 łyżkę przyprawy do marynowania, 1 łyżkę nasion gorczycy, 1 suszony pieprz chile, 2 ząbki czosnku i 1/8 łyżeczki ałunu. Zapakuj fasolę do przyprawionych słoików w pozycji stojącej.
Kadzi gorącą solankę do słoików, pozostawiając 1/2 cala miejsca na górze. Przykręć pokrywki do słoików i przetworzyć w łaźni z gorącą wodą przez 6 minut, aby je uszczelnić. Przechowywać przez co najmniej 2 tygodnie przed jedzeniem.