Sernik Wegański Brownie Bottom

Sernik Wegański Brownie Bottom
Przepis Brownie Bottom wegański sernik może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 236 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka mąki / skrobi z tapioki, półsłodkie chipsy czekoladowe, wanilia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Brownie Bottom, Sernik Brownie Bottom, oraz Sernik Brownie Bottom z malinami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. lekko spryskaj 9-calową patelnię z wyjmowanym bottom.To przygotuj skorupę, wymieszaj okruchy ciastek z brązową mąką ryżową, kakao w proszku i mąką z tapioki. Widelcem pokroić w masło, aż dobrze wymieszane. Naciśnij okruchy na dole i po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Ryżowa BrązowaMąka Ryżowa Brązowa
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Skrobia Z TapiokiSkrobia Z Tapioki
Papier RyżowyPapier Ryżowy
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Piec przez 6 minut, aby ustawić crust.To przygotować sernik, najpierw zrobić nadzienie waniliowe: ubić serek śmietankowy, cukier, jajko i wanilię, aż będzie gładka. Następnie wykonaj nadzienie czekoladowe: ubijaj serek śmietankowy, cukier, jajko, kakao w proszku i wanilię, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
3
Dodaj czekoladowe chipsy, aby uzyskać jeszcze bardziej czekoladowy smak (opcjonalnie). Łyżka dollops z nadzieniem czekoladowo-waniliowym na upieczonej skórce. Za pomocą noża delikatnie obracaj dollops, aby uzyskać marmurkowy wygląd.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Piec w temperaturze 350 ° F przez 45-50 minut lub aż nóż włożony wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
5
Ochłoń. Przykryć i przechowywać w lodówce 6 godzin lub na noc. Smacznego!
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn