Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 429 kalorii, 7G białka, oraz 27 g tłuszczu. Jeśli 1,86 zł za porcję spada twój budżet, Sernik waniliowy z polewą wiśniową może być niesamowity Wegetariańskie przepis do wypróbowania. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka fasoli waniliowej, okruchy krakersów graham, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik waniliowy z polewą wiśniowo-jagodową, Sernik z białej czekolady z polewą wiśniową, oraz Sernik waniliowo-fasolowy z polewą z guawy i sałatką z mango i limonki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować skórkę, połącz pierwsze 3 składniki, rzucając widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
3
Dodać 2 łyżeczki wody; wrzucić widelcem, aż wilgotne i kruche. Delikatnie wciśnij mieszankę do dna i 1 1/2 cala w górę boków 9-calowej formy sprężynowej pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
4
Piec w temperaturze 400 przez 5 minut; ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
5
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Aby przygotować nadzienie, ubijaj sery mikserem z dużą prędkością, aż będą gładkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Połączyć 1 szklankę cukru, mąki i soli, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
8
Dodać do mieszanki serowej; dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
9
Dodać kwaśną śmietanę; dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
10
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu. Wymieszaj ekstrakt z wanilii. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii; wymieszać nasiona w mieszaninę sera, rezerwując połówki fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Wanilii
Wanilia
Ser
Nasiona
Jajko
11
Wlać masę serową do przygotowanej patelni; piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 15 minut lub do momentu, gdy środek sernika ledwo porusza się po dotknięciu patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
12
Wyjąć sernik z piekarnika; obrócić nożem zewnętrzną krawędź. Schłodzić do temperatury pokojowej. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
Piekarnik
13
Aby przygotować polewę, połącz port, 1/2 szklanki cukru, wiśnie i zarezerwowane połówki fasoli wanilii w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować 5 minut lub do momentu rozmrożenia wiśni i mieszaniny jest syropy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Czereśnie
Cukier
Port
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
14
Usunąć połówki fasoli wanilii; wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
15
Połącz sok, skrobię kukurydzianą i 4 łyżeczki wody, mieszając trzepaczką do dobrze wymieszanej. Wymieszać mieszankę skrobi kukurydzianej w mieszaninę wiśni; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 3 minuty lub aż mieszanina jest lekko pogrubione i błyszczące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Czereśnie
Sok
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
16
Zdjąć z ognia; schłodzić do temperatury pokojowej. Kryj się i wyluzuj.