Sernik Roquefort z konfiturą gruszkową i orzechami pekan
Jedna porcja zawiera 303 kalorie, 8G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz połówki orzecha włoskiego, twarożek, szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Serca Romaine z Roquefort i tosty Pekan, Serca Romaine Z Roquefort I Tosty Pekan, oraz Sałatka Gruszkowa Roquefort.
Instrukcje
Piec pekan w jednej warstwie w płytkiej patelni 8 do 10 minut lub do lekko tosty i pachnące, mieszając w połowie. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Ubić serek śmietankowy i kolejne 4 składniki na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż do wymieszania.
Dodaj jajka, po 1 na raz, ubijając tylko do momentu, aż żółty zniknie po każdym dodaniu; złóż mąkę. Łyżka mieszanki sera do lekko nasmarowanej 7-calowej patelni springform.
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę lub aż zestaw. Poprowadź nóż wokół zewnętrznej krawędzi sernika, aby poluzować z boków patelni.
Ostudzić w patelni na stojaku z drutu 30 minut. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
Sernik przekładamy na talerz, a na wierzch łyżką konfitury; posypujemy orzechami pekan.
Podawać z krakersami, czerwonymi winogronami i różnymi warzywami.