Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 410 kalorii. Jeśli 1,28 zł za porcję spada twój budżet, Sernik Ricotta z sosem karmelowo-pomarańczowym może być ogromnym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Ten przepis od Epicurious ma 2 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, ekstrakt z wanilii, okruchy krakersów graham i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik pomarańczowy z sosem karmelowo-pomarańczowym, Sernik Z Pomarańczową Ricottą, oraz Sernik Pomarańczowo-Waniliowy Ricotta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść stojak na środku piekarnika; rozgrzej do 177°. zmiksuj okruchy krakersów Grahama, brązowy cukier, mąkę i grubą sól w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
Ramię
Sól Gruboziarnista
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodać roztopione masło i 2 łyżki wody; proces aż okruchy są równomiernie nawilżone.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Przenieść mieszaninę okruchów do 9-calowej formy sprężynowej z 2 1/2-calowymi bokami; mocno nacisnąć mieszankę na dno i 1 3/4 cala w górę boków patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
4
Piec ciasto aż do zestawu, o 15 protokół. Chłodna skórka na patelni. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przykryć; przechowywać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
1
Sito liniowe z 3 warstwami gaznicy; Ustaw na średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Woda
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Placericotta ser w przygotowanym sito; owinąć gazę wokół ricotta i delikatnie wycisnąć, aby usunąć nadmiar płynu. Przykryć i schłodzić przez noc(dodatkowy płyn spłynie z ricotty). Rozgrzej piekarnik do 163°. owiń 3 warstwy folii na zewnątrz springformpan skórką, całkowicie pokrywając. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić serek w dużej misce, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Dodatkowa Woda
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Dodać osuszony ricottacheese i ubić do wymieszania. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii; ubijać do dobrze wymieszanego (fasola rezerwowa do innego użycia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
4
Dodaj cukier, skórkę pomarańczową, ekstrakt z wanilii i grubą sól; ubijaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Sól Gruboziarnista
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
5
Dodawać jajka po 1 na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
6
Przelej nadzienie na pieczoną skórkę na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Umieść patelnię springform z ciastem w dużej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
8
Dodaj tyle gorącej wody do patelni do pieczenia, aby dojść do połowy boków springform pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
9
Piec, aż sernik zostanie ustawiony wokół krawędzi i środek nie porusza się już, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięty, o 1 godzinę 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
10
Sernik przełożyć do stelaża i schłodzić na patelni 1 godzinę. Sernik Chill uncovered overnight.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
11
Za pomocą małego noża, pokroić wokół boków ciasta, aby poluzować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
12
Usuń boki patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
13
Ciasto przełożyć na talerz.
14
Ciasto pokroić w kliny i podawać z sosem karmelowo-pomarańczowym.