Sernik Pralinowy
Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.19 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 455 kalorii. 241 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz karmelki, jajka, wanilię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Pralinowy, Sernik Pralinowy, oraz Sernik Pralinowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Pokruszyć 50 wafli drobno; wymieszać z 1/4 szklanki cukru i margaryną. Naciśnij na dno 9-calowej formy sprężynowej. Pozostaw pozostałe wafle wokół krawędzi patelni, delikatnie wciskając w skorupę, aby je zabezpieczyć.
Beat Serek i pozostały cukier w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Dodać śmietanę i wanilię; dobrze wymieszać.
Dodaj jajka, po 1 na raz, bijąc na małej prędkości po każdym tylko do wymieszania.
Piec 45 do 50 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Uruchom mały nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem obręczy. Sernik przechowywać w lodówce 4 godziny.
Karmelki mikrofalowe i mleko w misce mikrofalowej na wysokości 1 min. lub do całkowitego rozpuszczenia karmelków, mieszając co 30 sek.lekko ostudzić.
Polać sernik; wierzch z orzechami.