Sernik Pleśniowy
Sernik pleśniowy jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 374 kalorie, 10g białka, oraz 36 g tłuszczu. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz winogrona, liście bazylii, liście tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 32%. Spróbuj Sernik Pleśniowy, Sernik Pleśniowy, oraz Ser Pleśniowy Sernik Orzechowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Śmietanę ubić w średniej misce na sztywną masę i doprawić solą i pieprzem. Odstawić 1 uncję sera pleśniowego, a resztę rozgnieść widelcem w osobnej misce. Wymieszać z bazylią, oregano i tymiankiem, a następnie złożyć z bitą śmietaną.
Umieść metalowy pierścień 3 cali (lub obcinacz do ciastek) na talerzu i wypełnij dno orzechami włoskimi. Łyżka bitej śmietany do pierścienia, i wygładzić górę. Ostrożnie wyjmij pierścień.
Na wierzch posypać pozostały ser pleśniowy i winogrona.