Sernik Pleśniowy
Sernik pleśniowy jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 374 kalorie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 23 powiedzieliby, że trafił w sedno. Jeśli masz orzechy włoskie, winogrona, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sernik Pleśniowy, Sernik Pleśniowy, oraz Ser Pleśniowy Sernik Orzechowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Śmietanę ubić w średniej misce na sztywną masę i doprawić solą i pieprzem. Odstawić 1 uncję sera pleśniowego, a resztę rozgnieść widelcem w osobnej misce. Wymieszać z bazylią, oregano i tymiankiem, a następnie złożyć z bitą śmietaną.
Umieść metalowy pierścień 3 cali (lub obcinacz do ciastek) na talerzu i wypełnij dno orzechami włoskimi. Łyżka bitej śmietany do pierścienia, i wygładzić górę. Ostrożnie wyjmij pierścień.
Na wierzch posypać pozostały ser pleśniowy i winogrona.