Sernik Petit Fours z kremową glazurą truskawkową

Sernik Petit Fours z kremową glazurą truskawkową
Ten przepis służy 12. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 311 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Mieszanka cukru, soku z cytryny, liści mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 40 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik cytrynowo-tymiankowy Petit Fours z prażonym kokosem, Petit Fours, oraz Petit Fours dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić sernik w zamrażarce do częściowego zamrożenia, około 3 do 4 godzin.
2
Za pomocą foremek do ciastek wyciśnij mini serniki i połóż na arkuszu ciastek wyłożonym woskowanym papierem. Aby wygładzić boki sernika, można zanurzyć mały nóż w gorącej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Umieścić ciasta w lodówce.
4
W średnim rondlu podgrzej dżem, cukier, serek śmietankowy i sok z cytryny na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści i składniki zostaną w pełni połączone. Po rozpuszczeniu ubijamy składniki do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Niech mieszanina dojdzie do szybkiego wrzenia i kontynuować gotowanie przez 5 minut; mieszanina powinna pokryć tylną część łyżki.
6
Ostudzić przez 2 do 3 minut, a następnie odcedzić.
7
Polać glazurą serniki i pozostawić do Ustawienia. Aby uzyskać profesjonalny wygląd, przenieś glazurę do butelki do wyciskania i ułóż kształt gwiazdy na sernikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
8
Umieścić lukier w dużej, zamykanej plastikowej torbie wyposażonej w końcówkę gwiazdki. Polewa serniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
9
Dekoruj truskawkami i miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn