Sernik Petit Fours z kremową glazurą truskawkową
Ten przepis służy 12. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 311 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Mieszanka cukru, soku z cytryny, liści mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 40 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik cytrynowo-tymiankowy Petit Fours z prażonym kokosem, Petit Fours, oraz Petit Fours dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić sernik w zamrażarce do częściowego zamrożenia, około 3 do 4 godzin.
Za pomocą foremek do ciastek wyciśnij mini serniki i połóż na arkuszu ciastek wyłożonym woskowanym papierem. Aby wygładzić boki sernika, można zanurzyć mały nóż w gorącej wodzie.
Umieścić ciasta w lodówce.
W średnim rondlu podgrzej dżem, cukier, serek śmietankowy i sok z cytryny na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści i składniki zostaną w pełni połączone. Po rozpuszczeniu ubijamy składniki do połączenia.
Niech mieszanina dojdzie do szybkiego wrzenia i kontynuować gotowanie przez 5 minut; mieszanina powinna pokryć tylną część łyżki.
Ostudzić przez 2 do 3 minut, a następnie odcedzić.
Polać glazurą serniki i pozostawić do Ustawienia. Aby uzyskać profesjonalny wygląd, przenieś glazurę do butelki do wyciskania i ułóż kształt gwiazdy na sernikach.
Umieścić lukier w dużej, zamykanej plastikowej torbie wyposażonej w końcówkę gwiazdki. Polewa serniki.
Dekoruj truskawkami i miętą.