Sernik Nowojorski

Sernik Nowojorski
Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.13 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 519 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz śmietanę do ubijania, żółtka jaj, śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Lindy ' s Cheesecake-jest to tradycyjny nowojorski Sernik, Sernik Nowojorski, oraz Sernik Nowojorski.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°. lekko nasmarować 9-calową sprężynową patelnię ze skracaniem; usunąć dno. W średniej misce, wymieszać wszystkie składniki skórki z widelcem do formy ciasta; zebrać w piłkę. Naciśnij jedną trzecią ciasta równomiernie na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
2
Miejsce na blasze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec 8 do 10 minut lub do jasnego złotego koloru; ostudzić. Zmontować dno i bok patelni; bezpieczna strona. Naciśnij pozostałe ciasto 2 cale w górę strony patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
Zwiększyć temperaturę piekarnika do 246°. w dużej misce, beat twarożek, cukier, mąka, skórka pomarańczowa, skórka cytrynowa i sól z mikserem elektrycznym na średniej prędkości około 1 minuty lub do gładkiej. Ubić jajka, 2 żółtka i 1/4 szklanki śmietany ubijającej, ubijając na małej prędkości, aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
żółtko Jajażółtko Jaja
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
5
Wlać do upieczonej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
6
Piec 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 93°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Piec 1 godzinę dłużej. Sernik może się nie wydawać, ale jeśli mały obszar w środku wydaje się miękki, stanie się jędrny, gdy sernik chłodzi. (Nie wkładaj noża w celu sprawdzenia przydatności, ponieważ dziura może spowodować pęknięcie sernika.) Wyłączyć piekarnik; pozostawić sernik w piekarniku 30 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
9
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na patelni na regale chłodzącym z dala od przeciągów 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
10
Bez zwalniania lub usuwania strony patelni, ostrożnie poprowadź metalową szpatułkę wzdłuż strony patelni, aby poluzować sernik. Przechowywać w lodówce odkrytej około 3 godzin lub do schłodzenia; przykryć i kontynuować chłodzenie co najmniej 9 godzin, ale nie dłużej niż 48 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
11
Poprowadź metalową szpatułkę wzdłuż boku patelni, aby ponownie poluzować sernik.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
12
Usuń stronę patelni; pozostawić sernik na dnie patelni, aby służyć. W schłodzonej małej misce, beat 3/4 cup whipping cream with electric mixer on high speed until stiff.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
13
Na wierzch sernika rozprowadzić bitą śmietanę. Udekoruj migdałami. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
MigdałyMigdały
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W14 hrs, 45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn