Sernik Mascarpone z pieczoną skórką z nerkowca i sosem Marakujowo-karmelowym

Sernik Mascarpone z pieczoną skórką z nerkowca i sosem Marakujowo-karmelowym
Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 387 kalorii, 7G białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Jeśli 1,07 zł za porcję zapada w budżecie, sernik Mascarpone z pieczoną skórką z nerkowca i sosem marakui karmel może być niesamowity Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, zmielony imbir, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Pieczony Sernik Z Marakui Z Sosem Waniliowo-Malinowym, Ciasto Lodowe Z Marakui Z Imbirową Skórką, oraz Złote monety z marakui, karmelowe migdałowe magiczne fasolki pokryte czekoladą i czekoladowe batoniki z Karmelu cynamonowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. owiń Na Zewnątrz patelni o średnicy 9 cali z 2 3/4 cala wysokimi bokami z 2 warstwami wytrzymałej folii. Drobno zmielić orzechy nerkowca i brązowy cukier w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Dodaj mąkę, sól i przyprawy; zmiksuj 5 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
3
Dodać masło i zmiksować, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
4
Dodać żółtko; za pomocą zakrętów włączania/wyłączania miksować, aż utworzą się wilgotne grudki. Naciśnij ciasto na dnie i 1/2 cala w górę boki przygotowanej patelni. Przekłuj skórkę widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec na złoty kolor, o 30 protokół. Fajne ciasto. Utrzymuj temperaturę pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Połącz pierwsze 3 składniki w dużej misce. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii. Używając miksera elektrycznego, ubijaj mieszankę serową, aż będzie gładka i puszysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
SerSer
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać ser mascarpone i śmietanę; ubić na małej prędkości tylko do mieszania, skrobanie w dół boki miski od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodawać 2 jajka na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Przenieść nadzienie do przygotowanej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
5
Umieść springform pan w dużej patelni do pieczenia. Napełnij patelnię wystarczającą ilością gorącej wody, aby dostać się do połowy boków springform pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Patelnię z sernikiem wstawić do piekarnika; patelnię przykryć folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
7
Upiec sernik 30 minut. Podnieś krawędź folii, aby umożliwić ucieczkę pary; przykryj ponownie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
Piec ciasto 30 minut. Ponownie podnieść folię; ponownie przykryć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Piec, aż ciasto jest luźno ustawione, ale wypełniając jiggles na całym, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięty, podnoszenie folii co 10 minut, o 30 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
10
Sernik wyjąć z wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
11
Miejsce na stojaku; schłodzić 1 godzinę. Przechowywać w lodówce odkryte do zimna, co najmniej 6 godzin. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć; przechowywać w lodówce.)
12
Pokroić wokół boków patelni, aby uwolnić sernik.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Pokroić w kliny.
14
Każdy klin skropić ciepłym sosem karmelowym. Łyżka owoców obok i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
OwoceOwoce
15
* Włoski serek śmietankowy, dostępny na włoskich rynkach i w wielu supermarketach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn