Sernik Marmurowy
Sernik marmurowy to bezglutenowe przepis z 15 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Jeśli masz cukier, serek śmietankowy, wanilia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Sernik Marmurowy, Sernik Marmurowy, oraz Sernik Marmurowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smar lub spray dno i boki 13x9-calowej patelni.
Rezerwa 1 szklanka suchej mieszanki ciasta do napełniania. W dużej misce, pokonać pozostałe ciasto mix, masło i 1 jajko z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości tylko do formy ciasta. Naciśnij w dolnej części patelni.
W dużej misce, beat cukier, Serek i wanilia z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka. Ubić pozostałe 2 jajka, śmietanę i 1/4 szklanki śmietany do ubijania na małej prędkości, aż będzie gładka; rezerwa 1 szklanka mieszanki twarogu.
Wlać pozostałą mieszankę twarogu na skórkę.
W tej samej misce, beat reserved 1 cup cake mix, reserved 1 cup cream cheese Mix i pozostałe 1/2 cup whipping cream na niskiej prędkości, aż gładka. Na patelni upuść czekoladową mieszankę z serem śmietankowym przez łyżki na mieszankę z serem śmietankowym.
Przetnij mieszankę czekolady przez zwykłą mieszankę nożem w kształcie litery S w jednym ciągłym ruchu. Obróć patelnię o jedną czwartą obrotu i powtórz dla marmurkowego wzoru. Dotknij dno patelni Ostro Na liczniku do poziomu mieszanek serów śmietankowych.
Piec 32 do 40 minut lub do ostrego noża włożonego 1 cal od strony patelni wychodzi czysty (środek nie zostanie ustawiony). Schłodzić 30 minut na stojaku chłodzącym. Przechowywać w lodówce 30 minut. Uruchom nóż po bokach patelni, aby poluzować sernik. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny do schłodzenia. Przechowywać w lodówce.