Sernik malinowy (lżejszy )
Malinowy Sernik (lżejszy) wymaga ok. 4 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 36. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka dżemu truskawkowego, jajka, wanilia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Sernik malinowy (lżejszy ), Jaśniejszy Sernik Z Białej Czekolady Malinowy, oraz Lżejsze Serniki Dyniowe.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzewający do 191°.dno i boki prostokątnej patelni o wymiarach 13x9x2 cali.
Mąkę, cukier granulowany, sól, margarynę, 1/3 szklanki syropu kukurydzianego i 1/2 opakowania twarogu ubić mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż ciasto uformuje się. Naciśnij równomiernie na patelni.
Beat pozostałe 2 opakowania twarogu w średniej misce, aż będzie gładka. Ubić w jajkach i białek, aż dobrze wymieszane. Ubić w 1 szklance syropu kukurydzianego i wanilii, aż będzie gładka.
Piec 35 do 40 minut lub aż krawędzie są światło złoty brąz i wypełnienie jest ustawione (wypełnienie może wydawać się puffy). Wymieszać dżem; rozprowadzić na gorących batonach. Fajne 30 minut. Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny do schłodzenia.
W przypadku 36 prętów pokrój w 6 rzędów na 6 rzędów.
Tuż przed podaniem posypać cukrem pudrem. Przechowywać w lodówce wszelkie Pozostałe Bary.