Sernik Malinowy Bezglutenowy

Sernik Malinowy Bezglutenowy
Ten przepis służy 24 i kosztuje 52 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 249 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać cukier puder, jajko, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Bezglutenowe Bezmleczne Batony Cytrynowe, No Bake Chocolate Peanut Butter Cheesecake Bars (Bezglutenowy, Rafinowany Bez Cukru + Wegańskie), oraz Malinowy Sernik Swirl Brownies-niskowęglowodanowy i bezglutenowy.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. spray dno i boki 13x9-calowy patelni z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, miejsce ciasto mix.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Pokrój w maśle blenderem lub widelcem (lub przeciągając 2 noże stołowe przez mieszaninę w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina wygląda jak gruba okruchy. Rezerwa 1 szklanka mieszaniny okruchów; naciśnij pozostałe okruchy na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
PatelniaPatelnia
4
Piec 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
W międzyczasie, w dużej misce, ubić serek, cukier granulowany, wanilia i jajko z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Masę serową rozprowadzić równomiernie na częściowo upieczonej skórce. Łyżka dżemu malinowego równomiernie na mieszance twarogu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem MalinowyDżem Malinowy
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
7
Posypać reserved okruchy na górze.
8
Posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
9
Piec 35 do 40 minut dłużej lub do jasnego złotego koloru. Fajne około 30 minut. Przechowywać w lodówce do całkowitego ostygnięcia, około 2 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
W małej misce wymieszać cukier puder i wystarczającą ilość wody do pożądanej konsystencji mżawka; mżawka na batonach. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn