Ten przepis służy 24 i kosztuje 52 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 249 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać cukier puder, jajko, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Bezglutenowe Bezmleczne Batony Cytrynowe, No Bake Chocolate Peanut Butter Cheesecake Bars (Bezglutenowy, Rafinowany Bez Cukru + Wegańskie), oraz Malinowy Sernik Swirl Brownies-niskowęglowodanowy i bezglutenowy.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. spray dno i boki 13x9-calowy patelni z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
2
W dużej misce, miejsce ciasto mix.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Mix
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Pokrój w maśle blenderem lub widelcem (lub przeciągając 2 noże stołowe przez mieszaninę w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina wygląda jak gruba okruchy. Rezerwa 1 szklanka mieszaniny okruchów; naciśnij pozostałe okruchy na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Patelnia
4
Piec 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
W międzyczasie, w dużej misce, ubić serek, cukier granulowany, wanilia i jajko z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Serek śmietankowy
Wanilia
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Masę serową rozprowadzić równomiernie na częściowo upieczonej skórce. Łyżka dżemu malinowego równomiernie na mieszance twarogu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy
Serek śmietankowy
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
7
Posypać reserved okruchy na górze.
8
Posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
9
Piec 35 do 40 minut dłużej lub do jasnego złotego koloru. Fajne około 30 minut. Przechowywać w lodówce do całkowitego ostygnięcia, około 2 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
W małej misce wymieszać cukier puder i wystarczającą ilość wody do pożądanej konsystencji mżawka; mżawka na batonach. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona