Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 372 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, serek, bitą polewę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Likier Limoncello Plus Placki Sernikowe, Limoncello Pound Cake w / Meyer Lemon Curd Filling & kozi ser, tymianek i lukier Limoncello, oraz No-Bake Lemon (Coconut) Macaroon Cheesecake & No-Bake Treats Cookbook Launch.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 9-calowy szklany talerz ciasto z gotowania sprayu. Wymieszać składniki skórki. Naciśnij mocno i równomiernie w dolnej części płytki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Piec 9 minut. Fajne 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
W średniej misce, ubić składniki sernika z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka; łyżka na skorupie. Przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego