Sernik Karmelowo-Jabłkowy
Sernik karmelowo-jabłkowy wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 894 kalorie. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, polewę karmelową, połówki orzechów pekan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Karmelowo-jabłkowy Dip sernikowy na # SundaySupper Autumn Apple Party, Sernik Karmelowo-Jabłkowy, oraz Sernik Karmelowo-Jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej do 350 stopni. Rezerwa 3/4 szklanki nadzienia jabłkowego; odstawić. Łyżka pozostałego wypełnienia do skorupy. Ubić razem serek, cukier, i wanilia, aż będzie gładka.
Dodać jajka i dobrze wymieszać.
Wylej to na nadzienie z szarlotki LUCKY LEAF.
Piec przez 35 minut, lub do środka ciasta jest ustawiony. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Wymieszać nadzienie reserved Lucky LEAF Apple Pie i polewę karmelową w małym rondlu i podgrzewać przez około 1 minutę, lub do momentu, w którym będzie można się rozsmarować. Na wierzch sernika wymieszać masę jabłkowo-karmelową i równomiernie rozprowadzić. Udekoruj krawędź ciasta połówkami orzechów pekan i posyp posiekanymi orzechami pekan. Ciasto przechowywać w lodówce, aż będzie gotowe do podania.