Sernik Karmelowo-Jabłkowy
Sernik karmelowo-jabłkowy jest Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 581 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 godzin i 5 minut. Jeśli masz galaretkę jabłkową, jajka, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Karmelowo-jabłkowy Dip sernikowy na # SundaySupper Autumn Apple Party, Sernik Karmelowo-Jabłkowy, oraz Sernik Karmelowo-Jabłkowy.
Instrukcje
Jabłka obrać i pokroić w kliny o grubości 1/2 cala. Wymieszać jabłka i 1/3 szklanki brązowego cukru. Roztopić 1 Łyżkę. masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać mieszaninę jabłek, i smażyć 5 do 6 minut lub aż chrupiące-przetargu i złoty. Całkowicie schłodzić (około 30 minut).
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 35
Wymieszać cynamon graham okruchy cracker i dalej 2 składniki w średniej misce, aż dobrze wymieszane. Naciśnij mieszankę na dnie i 1 1/2 cala w górę boków 9-calowej formy sprężynowej.
Piec 10 do 12 minut lub do lekko rumiane.
Wyjąć do stojaka z drutu i całkowicie ostudzić skorupę przed napełnieniem (około 30 minut).
Beat twarożek, wanilia, i pozostałe 1 1/3 szklanki brązowego cukru na średniej prędkości z ciężkich mikser elektryczny stoisko aż do wymieszane i gładkie.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Wlać ciasto do przygotowanej Skórki. Ułóż jabłka na mieszance z twarogiem.
Piec w 350 przez 55 minut do 1 godziny i 5 minut lub do zestawu.
Wyjąć z piekarnika i delikatnie poprowadzić nożem wokół zewnętrznej krawędzi sernika, aby poluzować z boków patelni. (Nie usuwać boków patelni.) Całkowicie schłodzić na stojaku z drutu (około 2 godzin). Przykryć i schłodzić 8 do 24 godzin.
Gotować galaretkę jabłkową i 1 łyżeczkę. wodę w małym rondlu na średnim ogniu, stale mieszając, 2 do 3 minut lub do momentu rozpuszczenia galaretki; umyć jabłka na wierzchu sernika.