Sernik Imbirowo-Brzoskwiniowy
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 383 kalorie. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 35 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać sok z cytryny, serek, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Soy Ginger Glazed Halibut w / Ginger Peach Relish, Sernik Z Białą Czekoladą I Imbirem, Kruchy Imbir I Rabarbar, oraz Ginger & Christmas pud sernik z sosem imbirowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 149°. owiń folię na zewnątrz DNA i boku 9-calowej patelni sprężynowej, aby złapać kapanie. W średniej misce wymieszać składniki skórki. Naciśnij na dole i 1 cal w górę strony patelni.
W dużej misce, pokonać wszystkie składniki nadzienia z wyjątkiem jaj i brzoskwinie z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka. Na małej prędkości, ubić w jajkach, aż do wymieszania. Delikatnie wymieszać z brzoskwiniami.
Piec 1 godzinę 25 minut do 1 godziny 30 minut lub do momentu, gdy brzeg sernika jest ustawiony, ale środek nadal lekko drga po przesunięciu. Wyłącz piekarnik; otwórz drzwi piekarnika co najmniej 4 cale. Pozostawić sernik w piekarniku 30 minut dłużej.
Wyjąć sernik z piekarnika; umieścić na regale chłodzącym. Nie zwalniając strony patelni, Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować sernik. Schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym 30 minut. Przykryć luźno; przechowywać w lodówce co najmniej 6 godzin, ale nie dłużej niż 24 godziny.
W małej misce wymieszać składniki polewające. Ostrożnie rozprowadzić na wierzchu sernika. Uruchom metalową szpatułkę wzdłuż boku sernika, aby poluzować.
Usuń stronę patelni; pozostawić sernik na dnie patelni, aby służyć. Przechowywać w lodówce.