Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 400 kalorii, 5G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony kardamon, śmietanę do bicia, syrop kukurydziany i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik dyniowy z sosem karmelowym, Sernik dyniowy z sosem karmelowym, oraz Sernik dyniowy z solonym sosem karmelowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 149°. Spray 9-calowy springform patelni z gotowania sprayu. Owiń folię wokół patelni, aby złapać kapanie. W małej misce, wymieszać składniki skórki. Naciśnij mieszankę na dole i 1 cal w górę strony patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Folia Aluminiowa
Piekarnik
2
Piec 8 do 10 minut lub do zestawu. Fajne 5 minut. Aby zminimalizować pękanie, umieść płytką patelnię w połowie pełną gorącej wody na Dolnym stojaku piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
3
W dużej misce, beat twarogu i cukru granulowanego z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste. Beat w jajkach, jeden po drugim, tylko do mieszania. Łyżka 3 szklanki mieszaniny na skorupie; rozprowadzić równomiernie. Do pozostałej mieszanki twarogu dodać dynię, przyprawę do ciasta z dyni i kardamon; wymieszać trzepaczką do uzyskania gładkiej masy. Łyżka nad mieszaniną na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pumpkin Pie Spice
Cukier Granulowany
Serek śmietankowy
Kardamon
Dynia
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Trzepaczka
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Patelnia
4
Piec 1 godzinę 15 minut do 1 godziny 25 minut lub aż krawędź sernika jest ustawiona co najmniej 2 cale od krawędzi patelni, ale środek sernika nadal lekko drga po przeniesieniu. Uruchom małą metalową szpatułkę wokół krawędzi patelni, aby poluzować sernik. Wyłącz piekarnik; otwórz drzwi piekarnika co najmniej 4 cale.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Szpatułka
Patelnia
5
Pozostawić sernik w piekarniku 30 minut. Schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym 30 minut. Przykryć luźno; przechowywać w lodówce co najmniej 6 godzin, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
6
W małym rondlu podgrzać brązowy cukier, syrop kukurydziany i 2 łyżki masła do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z bitą śmietaną; podgrzać do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Bicia
Brązowy Cukier
Syrop Kukurydziany
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
7
Zdjąć z ognia; wymieszać z rumem. Ostudzić do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód Cytrusowy
8
Tuż przed podaniem Uruchom małą metalową szpatułkę wokół krawędzi patelni; ostrożnie usuń stronę patelni. Top pojedyncze plastry z ciepłym sosem i odrobiną bitej śmietany. Przykryć i schłodzić pozostały sernik.