Sernik Dyniowy W Czekoladzie
Sernik z dyni w czekoladzie wymaga ok. 5 godzin od początku do końca. Ten przepis służy 24. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 170 kalorii. 450 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest dostarczany przez feeds.epicurious.com. mieszanka słodko-gorzkiej czekolady, Dynia, okruchy krakersów graham i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sernik Dyniowy W Czekoladzie, Czekolada Pokryte Masło Orzechowe Sernik Pops, oraz Chocolate Covered Marshmallow Pops.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177° ze stojakiem w środku. Talerz z ciasta olejowego.
W dużej misce mikserem elektrycznym ze średnią prędkością ubić serek śmietankowy i cukier, aż będzie kremowy i gładki, a następnie ubić jajko, aż się połączy.
Dodaj dyni, wanilii i pumpkin Pie przyprawy i wymieszać na niskiej prędkości, aż gładka.
Wlać ciasto do płyty ciasto i piec, aż krawędzie są ustawione i środek jest jeszcze trochę chwiejny, 25 do 30 protokół.
Przenieś do stojaka, aby całkowicie ostygnąć. (Sernik ustawi się całkowicie, gdy ostygnie.)
Sernik przykryć okrągłym papierem woskowym lub pergaminem, następnie zawinąć w plastik i schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 3 godziny.
Wyjmij sernik z dyni, pakuj sernik za każdym razem w łyżkę do lodów i wyrównuj, a następnie zwolnij go, płaską stroną w dół, na 2 małe, pokryte woskowym papierem arkusze do pieczenia. Zamrozić, aż zamrożone stałe, co najmniej 1 godzinę.
Połowę czekolady rozpuścić w małej, głębokiej misce ustawionej nad garnkiem z ledwo gotującą się wodą, a następnie wyjąć misę z patelni.
Pracując z jedną patelnią kulek sernika na raz (i utrzymując drugą patelnię zamrożoną), połóż miarkę sernika na widelcu i dolej do czekolady, a następnie łyżkę czekolady, aby całkowicie ją pokryć.
Niech nadmiar czekolady kapie, a następnie zeskrobać dno widelca o krawędź miski i powrót powlekane kulki, płaska strona w dół, do woskowej papierowej patelni.
Posypać okruchy krakersy graham i push lizak kij 3/4 cala przez piłkę. Powtórz z pozostałymi kulkami na pierwszej blasze do pieczenia. (Jeśli sernik zacznie mięknąć, wróć do zamrażarki, aby utwardzić.) Przechowywać w lodówce gotowe pops.
Pozostałą czekoladę roztopić w innej małej głębokiej misce w ten sam sposób i pokryć pozostałymi kulkami sernika.
Przechowywać pops w lodówce lub zamrożone do momentu podania.
* Sernik można piec 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.* Zostanie Ci czekolada. Przerobić na sos czekoladowy z dodatkiem gęstej śmietany.* Pops przechowywać schłodzone lub zamrożone w zamykanym pojemniku do 3 dni.* Patyczki do lizaków można znaleźć w działach piekarniczych dużych sklepów rzemieślniczych lub online z Amazon.com.