Sernik Dulce De Leche

Sernik Dulce De Leche
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz masło, bitą polewę, truskawki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sernik Dulce De Leche, Sernik Dulce De Leche, oraz Sernik Dulce De Leche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 9-calowy szklany talerz ciasto z gotowania sprayu. Zrobić Skórkę. W plastikowej torbie do przechowywania żywności o pojemności 1 galona umieść płatki zbożowe. Drobno zmiażdżyć wałkiem do ciasta. W małej misce, wymieszać pokruszone płatki i roztopione masło, aż dobrze wymieszane. Naciśnij skorupę mocno i równomiernie na dole i 1 cal w górę strony płyty pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MasłoMasło
ZbożaZboża
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PiekarnikPiekarnik
2
Piec 9 minut; ostudzić 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W międzyczasie, w średniej misce, wymieszać składniki Polewające, aż dobrze wymieszane; odstawić podczas robienia sernika, aby truskawki stały się soczyste. W oddzielnej średniej misce, ubić wszystkie składniki sernika z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka; łyżka na skorupie. Przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Do podania łyżką polewamy plasterki sernika. Przykryć i schłodzić resztki.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn