Sernik Dulce De Leche
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz masło, bitą polewę, truskawki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sernik Dulce De Leche, Sernik Dulce De Leche, oraz Sernik Dulce De Leche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 9-calowy szklany talerz ciasto z gotowania sprayu. Zrobić Skórkę. W plastikowej torbie do przechowywania żywności o pojemności 1 galona umieść płatki zbożowe. Drobno zmiażdżyć wałkiem do ciasta. W małej misce, wymieszać pokruszone płatki i roztopione masło, aż dobrze wymieszane. Naciśnij skorupę mocno i równomiernie na dole i 1 cal w górę strony płyty pie.
Piec 9 minut; ostudzić 20 minut.
W międzyczasie, w średniej misce, wymieszać składniki Polewające, aż dobrze wymieszane; odstawić podczas robienia sernika, aby truskawki stały się soczyste. W oddzielnej średniej misce, ubić wszystkie składniki sernika z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka; łyżka na skorupie. Przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut.
Do podania łyżką polewamy plasterki sernika. Przykryć i schłodzić resztki.