Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 346 kalorii, 3G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis od Foodnetwork ma 4 fanów. Jeśli masz przyprawione sól, pieprz cytrynowy, trójkolorowe ziarna pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Filet wołowy z mieszanym sosem pieprzowym, Filet ze strusia/wołowiny faszerowany Krabem z sosem pieprzowym, oraz Sos Pieprzowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Posyp obie strony steku pieprzem cytrynowym, przyprawioną solą i dużą ilością świeżo zmielonego czarnego pieprzu. Grillować przez 2 do 3 minut na stronę na dużym ogniu, a następnie kolejne 3 do 5 minut na niższym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
Pieprz Cytrynowy
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Posmaruj roztopionym masłem podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
3
W międzyczasie przygotuj sos: zacznij od zgniecenia pieprzu wałkiem do ciasta w torebce z zamkiem błyskawicznym i odstaw je na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
4
Następnie rozgrzać ciężką patelnię żaroodporną na średnim ogniu i stopić masło. Pokruszyć w kostce bulionu wołowego.
Ubić Dijon i brandy razem, aż do połączenia, a następnie niech bańki przez około 45 sekund lub tak. Następnie wlać śmietanę i pokruszone ziarna pieprzu.