Sernik Czekoladowy Z Konikiem Polnym

Sernik Czekoladowy Z Konikiem Polnym
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 298 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16 i kosztuje 95 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, masło, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik z konikiem polnym {TWC}, Sernik Z Konikiem Polnym, oraz Sernik Z Konikiem Polnym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 149°. owiń folię wokół dna i boku nieoczyszczonej 9-calowej patelni sprężynowej. W dużej misce, wymieszać składniki skórki z widelcem, aż crumbly. Naciśnij na dole i 1 cal w górę strony patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Piec 12 minut. Fajne 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W małej misce do mikrofali, kuchenka mikrofalowa czekolady na wysokie 45 do 60 sekund, mieszając raz w połowie mikrofali, aż do stopienia. Jeśli to konieczne, kontynuuj kuchenkę mikrofalową w wysokich odstępach co 15 sekund, mieszając, aż będzie gładka. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
W dużej misce, beat twarogu i cukru z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, skrobanie miski często, aż gładkie i kremowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając do gładkości po każdym dodaniu. Wymieszać z likierem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LikierLikier
JajkoJajko
6
Wylać nadzienie równomiernie na skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
7
Upuść od 8 do 10 łyżek stołowych rozpuszczonej czekolady losowo na nadzienie, pozwalając czekoladzie zanurzyć się w nadzieniu. Za pomocą noża stołowego lub małej szpatułki, przeciąć czekoladę i nadzienie, aby zawirować w marmurkowy wzór.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
NóżNóż
8
Piec 1 godzinę 10 minut do 1 godziny 20 minut lub do zestawu 2 cale od krawędzi patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Wyjąć z piekarnika; biegać nożem po stronie sernika, aby poluzować. Wróć do piekarnika; wyłącz piekarnik i lekko otwórz drzwi. Sernik schłodzić w piekarniku 1 godz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjąć z piekarnika do regału chłodzącego; schłodzić w temperaturze pokojowej 1 godzinę. Przechowywać w lodówce 3 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
11
Aby służyć, Usuń stronę patelni. Łyżka bitej śmietany do dekoracyjnego worka z dużą końcówką Gwiazdy; wycisnąć worek do rurki śmietany wokół górnej krawędzi sernika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Dekoruj cukierkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 35 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn