Sernik czekoladowy III

Sernik czekoladowy III
Sernik czekoladowy III trwa 9 godzin i 20 minut od początku do końca. Ten przepis daje 8 porcji z 685 kalorii, 9g białka, oraz 53g tłuszczu każdy. Za $1.4 za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka masła, serka śmietankowego, ciężkiej śmietany do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako niedrogi deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 20%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Sernik ajerkoniak III, Sernik ajerkoniak III, oraz Ciasto czekoladowe Pecan III.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (190 stopni C). Zmiel krakersy graham w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy GrahamKrakersy Graham
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
2
W małej misce lub w robocie kuchennym wymieszaj okruchy krakersów graham, biały cukier i roztopione masło. Naciśnij w dół i 1 cal w górę boków 9-calowej tortownicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Piec przez 15 minut w nagrzanym piekarniku, odstawić do ostygnięcia. Obróć piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Pokrój półsłodką czekoladę na kawałki i rozpuść na podwójnym bojlerze wraz ze śmietaną. Mieszaj od czasu do czasu, aż się rozpuści, a następnie odstaw do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
PiekarnikPiekarnik
4
W średniej misce ubij serek śmietankowy i cukier do miękkości. Wmieszaj jajka pojedynczo, dobrze mieszając między dodatkami. Mieszaj mieszankę czekoladową, aż do całkowitego włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CzekoladaCzekolada
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wlać do przygotowanej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
6
Piec przez 55 do 60 minut w nagrzanym piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Pozostaw ciasto do ostygnięcia do temperatury pokojowej, a następnie wstaw do lodówki na co najmniej 8 godzin przed podaniem.

Polecane wino: Port Ruby

Ruby Port to moje najlepsze typy na sernik czekoladowy. Ruby port ma wystarczająco dużo słodyczy i odwagi, aby utrzymać czekoladowy sernik. Jednym z win, które można spróbować, jest NV Hunt Country Vineyards Ruby Port Estate Bottled. Ma 4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
NV Hunt Country Vineyards Ruby Port Estate Bottled
NV Hunt Country Vineyards Ruby Port Estate Bottled
Osobisty faworyt naszego dyrektora produkcji wina Jonathana Hunta. Postaw stopy po pracy lub po obiedzie, popijaj nasz Ruby Port i zrelaksuj się. To wino ma bogate nuty jagodowe i długie, gładkie wykończenie. Nasz gładki i obfity Ruby Port zaczyna się od mieszanki Win Corot Noir i Chambourcin. Następnie wzmacniamy mieszankę 100% brandy winogronowej (alkohole destylowane) i słodzimy, aby doprowadzić wszystkie smaki do idealnej równowagi. Podawać w chłodnej temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn