Sernik Czekoladowo-Karmelowy
Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, pekan, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sernik Mascarpone z białej czekolady z solonym karmelem i polewą czekoladową, Sernik Czekoladowo-Karmelowy, oraz Sernik Czekoladowo-Karmelowy.
Instrukcje
W małej misce, połączyć okruchy krakersy graham i masło. Naciśnij na dole 9-in. springform patelnia pokryta sprayem do gotowania.
Umieścić na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 5-10 minut lub do momentu ustawienia. Schłodzić na stojaku z drutu.
W małym rondlu na małym ogniu wymieszaj karmelki i mleko do uzyskania gładkiej konsystencji.
W dużej misce ubić serek śmietankowy i cukier na gładką masę. Ubić w roztopionej czekoladzie.
Dodać jajka; ubić na małej prędkości tylko do połączenia.
Umieść patelnię na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub aż środek jest prawie ustawiony. Schłodzić na stojaku z drutu przez 10 minut. Ostrożnie Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować; ostudzić o 1 godzinę dłużej.
Schłodzić przez 4 godziny lub przez noc.
Usuń boki patelni. Przechowywać w lodówce resztki.