Sernik Czekoladowo-Żółwiowy
Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 559 kalorii. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 50 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz planters pekan, serek philadelphia, jajka i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Czekoladowo-Żółwiowy, Sernik Czekoladowo-Żółwiowy, oraz Sernik Czekoladowo-Żółwiowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Wymieszać okruchy wafli, 1/2 szklanki orzechów i masło; nacisnąć na dno patelni o wymiarach 13x9 cali. Karmelki mikrofalowe i mleko w misce do mikrofalówki na MEDIUM (50%) 4 do 5 min. lub do czasu stopienia karmelków i dobrze wymieszania mieszaniny, mieszając co 2 minuty.
Wlać na skorupę; rozprzestrzeniać się w ciągu 1 cala od krawędzi. Super.
Ubić serek śmietankowy z cukrem mikserem do wymieszania.
Dodać śmietanę; dobrze wymieszać.
Dodać jajka, 1 na raz, mieszając na małej prędkości po każdym tylko do wymieszania. Melt 7 oz. czekolada. Wymieszać w cieście z serem śmietankowym; zalać warstwą karmelu.
Piec 45 do 50 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Całkowicie fajne. Przechowywać w lodówce 4 godziny.
Tuż przed podaniem posypać pozostałymi orzechami. Roztopić pozostałą czekoladę; skropić sernikiem.