Sernik Créme de Menthe
Sernik Créme de Menthe wymaga ok. 9 godzin od początku do końca. Jedna porcja zawiera 592 kalorie, 9g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, śmietanę do bicia, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Sernik Crème de Menthe, Sernik Crème De Menthe, oraz Sernik Créme de Menthe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. owiń zewnętrzne dno i bok 9-calowej patelni sprężynowej folią o dużej wytrzymałości, aby zapobiec wyciekowi. Spryskać dno i stronę patelni sprayem do gotowania.
Umieść 16 ciastek w dużej plastikowej torbie do przechowywania żywności; uszczelnij torbę i zmiażdż wałkiem do ciasta. Naciśnij 1 1/2 szklanki okruchy cookie na dnie patelni.
Piec 10 do 12 minut lub do zestawu. Obniżyć temperaturę piekarnika do 149°. schłodzić skorupę 10 minut.
W dużej misce, beat twarogu i cukru z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka. Beat w jajkach, jeden po drugim, tylko do mieszania. Ubić w 3/4 szklanki śmietany do ubijania, crème de menthe i kolor żywności tylko do wymieszania.
Piec 60 do 65 minut lub do krawędzi sernika jest ustawiony co najmniej 2 cale od krawędzi patelni, ale centrum nadal lekko jiggles. Wyłącz piekarnik; otwórz drzwi piekarnika co najmniej 4 cale.
Pozostawić sernik w piekarniku 30 minut. Uruchom małą metalową szpatułkę wokół krawędzi patelni, aby poluzować sernik. Schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym 30 minut. Przechowywać w lodówce co najmniej 6 godzin lub przez noc.
Uruchom małą metalową szpatułkę wokół krawędzi patelni; ostrożnie usuń stronę patelni.
W małej, żaroodpornej misce umieść czekoladowe chipsy. W 1-cup microwavable miarki, kuchenka mikrofalowa 1/3 Puchar ubijanie śmietany na wysokiej około 1 minutę lub do gorąca.
Polać czekoladowe chipsy.
Odstawić na 2 minuty; mieszać, aż będzie gładka.
Polewamy sernikiem. Pozostałe 8 ciastek grubo zmiażdżyć, posypać sernikiem. Przechowywać w lodówce.