Serek Śmietankowo-Masłowy Lukier Orzechowy
Serek śmietankowo-masłowy lukier orzechowy wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 1099 kalorii, 7G białka, oraz 62 g tłuszczu. Ten przepis służy 7. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, ekstrakt z wanilii, pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten lukier. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto ananasowo-orzechowe z lukrem twarogowym, Ciasto bananowe z lukrem Orzechowo-serowym, oraz Ciasto cukiniowo-orzechowe z lukrem serowo-śmietankowym.
Instrukcje
Wymieszać razem posiekane orzechy pekan i 1/4 szklanki roztopionego masła.
Rozprowadzić w równej warstwie na 13-x 9-calowej patelni do pieczenia.
Piec w 350 przez 15 minut lub aż pekan są tosty.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Beat Serek i 1/2 szklanki masła na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż kremowy. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając aż będzie lekki i puszysty. Wymieszać z orzechami pekan i wanilią.
Uwaga: do posmarowania liści bluszczu posmarować lekko syropem kukurydzianym i posypać cukrem granulowanym.