Serduszka Sałatka Rzymska
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj serc sałatki rzymskiej. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 12g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jeśli masz szalotki, pieprz, dodatki: świeżo parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Spróbuj Serduszka Romaine Finger Salad, Serduszka Sałatka Rzymska z kremowym sosem sojowym, oraz Serduszka Rzymska Sałatka Cezar z grillowanym kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij razem pierwsze 7 składników do wymieszania. Przykryć i schłodzić 30 minut. (Opatrunek można przechowywać w lodówce do 3 dni.)
Przetnij serca rzymskie na pół wzdłuż, zachowując liście nienaruszone. Ułóż połówki na poszczególnych talerzach.
Mżawka z winegretem. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Dekorować, w razie potrzeby.